Paikka: Baltic Circle – kansainvälinen teatterifestivaali, Helsinki
Ensi-ilta:11.5.2008
Kategoria: näytelmä, esitys, komedia

 

Kinky Zone – Finland
”Star of Love” –KinkyZone -episodinäytelmän toinen osa

Ensi-ilta:
Baltic Circle International Theatre Festival, off-ohjelma 2008
Esitykset: 11., 12., 13.5.2008, Kokomo Tikibar & Lounge

Työryhmä:
Käsikirjoitus, ohjaus, lavastus, valot, ääni: etc.
Näyttelijät: Markus Alanen, Romulus Chiciuc, David Kozma, Salla Kozma, Timo-Pekka Luoma
Valo- ja äänitarkkailja: Tuomas Turkka
Tuottaja: Heidi Backström

Kinky ZoOnen ensimmäisen osan ohjasi Radu Afrim. Se esitettiin bukarestilaisen Green Hours -klubin Monday Theatressa ”Consumption Theatren” ensimmäisenä näytelmänä. Ensimmäinen osa saavutti esitysvuosinaan 2003-2006 kulttiaseman kotikaupungissaan Bukarestissa ja sai jatkoa Suomessa vuonna 2008 etc.:n toimesta.
Toisen osan hahmottelivat David Kozma ja Romulus Chiciuc uusien kollegoidensa Timo Luoman, Markus Alasen ja Salla Kozman kanssa. Esitys oli jatkoa Armand Ladislaun ja Onorel Spermezan tarinalle alkaen siitä hetkestä kun he lähtevät Romanista ja saapuvat Bora Boran sijaan Suomeen. Loppu olikin hulvatonta komediaa.

”Se olin minä. Se oli suunniteltu onnettomuus ja se toimi. Vihdoin olen vapaa. Millaisia sellit ovat täällä? Onko legenda saippuoista ja suihkuista totta? En koskaan ajatellut tämän päivän tulevan kun voin kertoa maailmalle saaneeni tarpeekseni naimisissa olemisesta. Olen saanut tarpeekseni fetisseistä. Olen saanut tarpeekseni kuudestakymmenestä keskeytyksestä joka ikinen minuutti kaikkina vuorokauden 24 tuntina. Olen saanut tarpeekseni kuin tyhjästä tänne tulevista lapsista. Olen saanut tarpeekseni vanhuksista, jotka kuolevat muiden ihmisten olohuoneisiin. Olen saanut tarpeekseni siitä, että minua kiristetään. Kyllä, pyrin pornoteatterikouluun, mutta minua ei hyväksytty. Mitä sitten?”
Tukija:
Helsingin kaupungin kulttuurikeskus