David Kozma, ohjaaja, näyttelijä

David Kozma on romanian-unkarilainen näyttelijä ja ohjaaja. Hän valmistui näyttelijäksi 2001 Babes- Bolyain yliopiston draamalinjalta, ja kuuluu nykyisin Suomen näyttelijäliiton hallitukseen.

Hän on myös Globe Art Point ry:n puheenjohtaja ja Arkadia -seuran hallituksen varajäsen. Romaniassa David Kozma on työskennellyt Andrei Muresanu teatterissa sekä Figura Studio teatterissa vakituisena näyttelijänä ja esiintyi myös tv:ssä. Suomeen 2006 muutettuani hän on näytellyt mm. Ryhmäteatterissa ja tehnyt tv-sarjoja ja elokuvaa.David Kozman viimeisin projekti ohjaajana on Nina-Maria Häggblom& Piret Jaaksin Rakentajat ja näyttelijänä Nörtti. Dragonslayer666 -tv- sarja, joka saa ensi-iltansa Yle Areenassa:ssä lokakuussa 2018.

Hän perusti European theatre collectiven -teatterin vuonna 2007 ja R.E.A.D. Reading EuropeAn Drama lukudraama festivaalin vuonna 2014.

 

Salla Kozma, näyttelijä, tuottaja

Salla Kozma on suomalainen freelancernäyttelijä. Hän on valmistunut Venäjän teatteritaiteiden akatemiasta GITIS:tä 2004. Hän on esiintynyt monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hän toimii mm. European theatre collectiven sekä R.E.A.D lukudraamafestivaalin näyttelijänä sekä tuottajana.

 

 

 

Romulus Romulus  Chiciuc, muusikko

Romulus C is a Romanian born Helsinki based artist. His background is based on theatre, himself being an actor, but also classical music studies that apply in his work today.

His work in Finland evolves around theatre, in different ways, acting, performing live, making sound design or installations. His name was part of different projects with European Theatre Collective, Gnab Collective, Svenska teatern, Sivuvalo, Valtimonteatteri.

Romulus C’s latest Ep named Reverie, brings from behind the theatre stage a live recording, manipulated and re-arranged into an amazing three track Ep but also his future work, alone or collaborating with Mihut (TMO) is to keep an eye on.