Nimi: David Kozma Opiskelupaikka: Babes-Bolyai University, Theatre and television faculty, Cluj-Napoca, 2001 http://teatrutv.ubbcluj.ro/specializarea-artele-spectacolului/ Palkinnot: Paras sivurooli Hyperion international theatre festival, Bucharest 2001, Mister Martin, Kalju laulajatar, Eugene Ionesco. Teatterit: etc., Ryhmäteatteri, Andrei Muresanu teatteri, Figura studio teatteri, Monday theater@Green Hours Tärkein tuotanto: FR33MHZ, Emigrant hotel, Kolme sisarta, David's boutique Lempirooli: Chebutykin- Kolme sisarta Unelmarooli: Jokainen rooli on unelmarooli, jos onnistuu ohjaajan kanssa herättämään hahmon eläväksi näyttelijässä Miksi ETC: etc. perustettiin, koska halusimme tehdä työtä taiteilioiden kanssa ympäri Euroopaa - ja miksei ympäri maailmankin. Minulla oli unelma tehdä esitys, missä voisi olla mukana taiteilija jokaisesta Euroopan maasta. Osittain tämä tapahtuikin; esimerkiksi Emigrant hotelissa oli mukana dramaturgeja 13:sta eri maasta ja All what you can getissa näyttelijöitä kolmesta eri maasta. Sitten oivalsimme, että meidän ei tarvitse etsiä ulkomailta ulkomaalaisia taiteilijoita, sillä Suomi on täynnä lahjakkaita muista maista muuttaneita tai muualla opiskelleita taiteilijoita, joiden kanssa tehdä töitä ja rikastuttaa suomalaista teatterikenttää niin teosten kuin työllistymisen kannalta. Siksi etc. David Kozma, ohjaaja, näyttelijä

Opiskelupaikka: Babes-Bolyai University, Theatre and television faculty, Cluj-Napoca, 2001
 
Palkinnot: ”Paras sivurooli”, Hyperion international theatre festival, Bucharest 2001, Mister Martin, Kalju laulajatar, Eugene Ionesco.
 
Teatterit: etc., Ryhmäteatteri, Andrei Muresanu teatteri, Figura studio teatteri, Monday theater@Green Hours
 
Tärkein tuotanto: Pidättekö banaanista, Toverit?, Finnphonia Emigranitca, FR33MHZ, Emigrant hotel, Kolme sisarta, David’s boutique
Lempirooli: Chebutykin/Kolme sisarta
 
Unelmarooli: Jokainen rooli on unelmarooli, jos onnistuu ohjaajan kanssa herättämään hahmon eläväksi näyttelijässä
 
Miksi etc.: etc. perustettiin, koska halusimme tehdä työtä taiteilioiden kanssa ympäri Euroopaa – ja miksei ympäri maailmankin. Minulla oli unelma tehdä esitys, missä voisi olla mukana taiteilija jokaisesta Euroopan maasta. Osittain tämä tapahtuikin; esimerkiksi Emigrant hotelissa oli mukana dramaturgeja 13:sta eri maasta ja All what you can getissa näyttelijöitä kolmesta eri maasta. Sitten oivalsimme, että meidän ei tarvitse etsiä ulkomailta ulkomaalaisia taiteilijoita, sillä Suomi on täynnä lahjakkaita muista maista muuttaneita tai muualla opiskelleita taiteilijoita, joiden kanssa tehdä töitä ja rikastuttaa suomalaista teatterikenttää niin teosten kuin työllistymisen kannalta. Siksi etc.
 

Salla Kozma Salla Kozma, näyttelijä, etc.n puheenjohtaja 

Opiskelupaikka: Russian Academy of Theatre Arts GITIS-Scandinavia
 
Teatterit: etc., freelancer vapaissa ryhmissä
 
Tärkein tuotanto: kaikki rakkaita
 
Lempirooli: Jelena/Vanja Eno
 
Unelmarooli: Lady Macbeth
 
Miksi etc.: Jotta saataisiin lisää kuhinaa suomalaiseen teatterielämään. Muun maailman tuulosia.
 

Romulus Nimi: Romulus  Chiciuc, muusikko

 

Opiskelupaikka: http://teatrutv.ubbcluj.ro
 
Palkinnot:Paras teatterimusiikki Finnphonia no.5.0 @Atelier festival Romania 2011
 
Teatterit ja levy-yhtiöt: etc., Odeon Theatre Bucharest, Green Hours Theatre Bucharest, A&A Records Romania
 
Tärkein tuotanto: Finnphonia no. 5.0
 
Muistorikkain musiikkityö: viulisti BLANOZ-yhtyeessä (RO) ja Finnphonia no.5.0
 
Miksi etc.: Kymmenen vuoden vakituisten teatterikiinnitysten jälkeen minulle heräsi tarve erilaiseen luomisen vapauteen. Etc. on koelaboratorioni, jossa voin koetella rajojani.
 

MAU_logo_sininen

MAU Oy hoitaa etc.:n tuotantoja muun muassa apurahojen hakemisen ja markkinoinnin osalta.
MAUn Heidi Backström on työskennellyt etc.:n tuottajana vuosina 2007 ja 2008 sekä Nainen ja karhu -näytelmässä vuonna 2013.