Etsimme haastateltavaksi Suomessa siivousalalla työskenteleviä maahanmuuttajia, sillä valmistelemme teatteriesitystä, joka käsittelee heidän kokemuksiaan suomalaisessa yhteiskunnassa. Yhdessä yössä paljastui siivousalan ammattilaisten tärkeys yhteiskunnan toimimiselle. Useilla aloilla siirrytään etätöihin, mutta siivoojien on jatkettava työtään tartuntariskistä huolimatta. Haluatko sinä jakaa ajatuksiasi erikoistilanteesta teatteriesitykseen?

Miten voin osallistua?

Lähetä viestiä osoitteeseen: david(at)theatrecollective.com. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian Helsingissä ja ne voidaan toteuttaa myös etänä. Haastatteluita tullaan käyttämään anonyymisti käsikirjoituksen pohjana.

Mikä teatteriesitys?

Siivoojat on European Theatre Collectiven Näkymätön Suomi – trilogian kolmas osa. Trilogian yhtenä lähtökohtana on vahvistaa ulkomaalaistaustaisten roolia Suomalaisessa taidekentässä tekijöinä ja yleisöinä. European theatre collective on vuonna 2007 perustettu kansainvälinen teatterikollektiivi. ETC on perustettu foorumiksi, jossa maahan muuttaneet, ulkomailla opiskelleet ja Suomessa syntyneet taiteilijat voivat työskennellä paremmin yhdessä ja saada työtään esille.

Viestiä saa jakaa!